Karácsonykor a nagymama
 vízipisztolyt ajándékoz az unokájának. A lánya dühösen fordul a nagyihoz:
- Anya, hogy vehettél neki ilyen ajándékot?! Már nem emlékszel, mennyire dühös voltál, amikor a vízipisztolyunkkal mindent összefröcsköltünk?
A nagyi elmosolyodik:
- Dehogynem, nagyon is...
Használatbavételi engedély

 

Tárgy: a mindenkori születendő gyermek, s annak családjával együttélési útmutató
Mindenható és végtelen hatalmamnál fogva ............ ( itt a születendő gyermek neve álljon) részére a családjához, annak ingatlanával, minden ingóságával, valamint összes szokásának, nyavalyájának a használatbavételét a születés pillanatával egyidejűleg megadom.
Határozat:
Családod, választásod szerint állhat egy anyából, apából, akik élhetnek együtt, vagy külön. A tagok száma, neme és összetétele nagyon változatos lehet (ld testvér, nagyszülő, unokatesók...stb) függően attól, hogy kikkel és mit szeretnél játszani ebben az életben. (erről Shakespeare már elég sok infót megosztott veletek...) Pont annyian lesznek Veled és annyi ideig, ahogy megálmodtad magadnak. Az idő ott lineáris, de Téged ez ne tévesszen meg, élvezd velük a pillanatot! A „most nem érek rá” mondatokat egyik füleden engedd be és ugyanazzal a lendülettel a másikon ki.
A család a legelterjedtebb formája az élet kezdésének. Ezért annak összes ingósága, ingatlana, valamint testi, lelki tulajdonságainak birtokbavétele tulajdonképpen megegyezik a használatbavétellel. A legideálisabb játszótér, de csak az a tied, amit használsz. Csúszdázhatsz apa lában, vagy kilakkozhatod a körmét, míg elalszik a tv előtt, lovagolhatsz a tesó hátán, lehetsz királylány anya ruháiban, zenélhetsz az étkészlettel.
Rendeltetésszerű használat:
Nos, a korlátozott hely miatt ezt inkább korlátlan fantáziádra bíznám. Így végtelen kaland vár Rád.
Minden mást, amivel ők nem rendelkeznek, Te viszel magaddal, hogy BOLDOGulj.
Ne felejtsd, az Éltben a játék a lényeg; a felszabadultság, a lelkesedés, mert olyankor mutatkozik meg, hogy egyedülálló csoda vagy. Előfordul, hogy a családod már nem hisz a csodákban. Ha ez megijeszt, megbánt és emiatt haragot, bűntudatot érzel, ugyanúgy kieshetsz a játékból, mint ők és később sokkal nehezebb visszatalálnod. Az emiatt elmaradt élmények miatt pedig panasszal élni nem lehet a végén. Fellebbezésnek helye nincs.
Ezért inkább figyeld, és hallgasd a Benned levő „kölyköt”, aki gurgulázva nevet, táncol az esőben, elmerülten homokozik. És ölelj szorosan bokát, térdet, nyakat, ahol éred őket és meglásd lassan csak eszükbe jut. Légy velük türelmes, ki tudja milyen rég játszottak utoljára.
Emlékezz, minden lehetséges, képes vagy rá!
Jó szórakozást kívánok, végtelen szeretettel!
„A TEREMTŐ”