\"Az egyetlen elveszett dolog az idő, amit haragunk és panaszkodásunk miatt vesztegettünk el. Vigyázni kellett volna arra az időre. Létrehozni azalatt bármit, egy asztalt, egy levelet, egy szerelmes dalt.\"
Consuelo de Saint-Exupéry
Panasz iroda

 

Üdvözlöm! Amint azt Önök is tudják,  panaszkodni mostansag teljesen természetes. Az egyre nagyobb igényre való tekintettel, szeretném irodánk szolgáltatásait bemutatni.
A bejáratnál sorszámot kell húzni, amit kollégáink teljesen figyelmen kívül hagynak, a nagyobb elégedetlenség érdekében. Aránylag megértő vendégeink az újonnan felállított automatából, aprópénzért keserű pirulákhoz juthatnak. A vizespoharak nálunk mindig félig üresek. Pénzváltás pedig nincs, nem is lesz! 
Akik először veszik igénybe kollégáink idejét és türelmét, kövessék a nyilakat a mindig borús, sötét felhőkkel borított ablakig, ahol még önmaguk számára sem ismert, tetszőleges stílusban panaszkodhatják ki magukat.
A „Soha semmi sem jó” ügyosztályon, különösen unott emberek hallgatják végig általános rinyálásukat. 5 percnél rövidebb nyafogással nem áll módunkban foglalkozni. Térjen vissza hozzánk fortyogóbb idegállapotban, sokkal részletesebben kidolgozott sápítozással.
A fröcsögő, hangosan károgó panaszkodóinkat kérjük, hogy a tükrös folyosón várakozzanak. Onnan a legbántóbb hangúakat szólítjuk először. 
Akik csak az orruk alá mormogva puffognak, azokkal különösen provokatív kollégáink foglalkoznak. Megértésünkre egyik ablaknál se számítsanak, hiszen maguk sem értik meg, mennyire elegünk van a nyávogásukból.
Továbbá arról is biztosítjuk, hogy panaszkodása után, semmilyen pozitív változás nem fog bekövetkezni életében.  Ha mégis, azonnal kivizsgáljuk az ügyet, és a munkatársunkat, aki ebben segített, elbocsátjuk. Mert ha segítségre van szüksége, akkor kérje a megfelelő szakembertől pontosan megfogalmazva problémját. Diszkréciónkra ne számítson, ügyfélfogadási idő után, szaftos munkahelyi pletykapartit tartunk.
Visszatérőknek a panaszkodás hosszának figyelembevételével emeljük az árat. Az alap tarifa egy óra elteltével 10 percenként emelkedik.
Az ár életkorral is változik. Minél fiatalabb valaki, annál nagyobb a felár.
Reméljük irodánk szolgáltatásaival meg lesz elégedve. Ha mégis panasszal élne, menjen a f..be! Vagy jelentkezzen megcsömörlött csapatunkba, hiszen ilyen szaktudású emberre mindig szükség lesz irodánkban.
Tisztelettel, Fásultné Sopánkodó Sára.